HORSE TRUCKS

Of u nu drie paarden wilt vervoeren of twaalf. Of u de voorkeur geeft aan eenvoud of gaat voor luxe, alles is mogelijk en niets gaat te ver. U en uw paarden voelen zich volkomen thuis. De oogstrelende vormgeving, prima reiscomfort en onovertroffen veiligheid maken dat de horsetrucks van Krismar met geen ander te vergelijken zijn. De ontwikkeling van horsetrucks begint bij uw behoeften voor de inrichting en uitrusting. Voor de living heeft u mogelijkheden: van basisinrichting tot bijzonder exclusieve, luxe inrichting.

16 – 19 T / PAARDEN 4 – 7

Deze exclusieve Krismar paardenvrachtwagen is geschikt voor het vervoeren van vier tot zeven paarden. De vrachtwagen beschikt over een standaard uitgebreid optie pakket. En daarnaast vanzelfsprekend zelf te configureren naar eigen inzicht.

19 T / PAARDEN 5 – 10

Deze ruime Krismar paardenvrachtwagen is geschikt voor het vervoeren van vijf tot maar liefst tien paarden. Door het luxe standaard pakket profiteert u en uw paarden van verschillende gemakken zoals zij- en achterklep, cruise control en de meesturende achteras.

22 – 26 T / PAARDEN 5 – 10 

Deze exclusieve Krismar paardenvrachtwagen is geschikt voor het vervoeren van vijf tot 10 paarden. De vrachtwagen beschikt over een standaard uitgebreid optie pakket. En daarnaast vanzelfsprekend zelf te configureren naar eigen inzicht.

EXLUSIVE / PAARDEN 3 – 8

Deze exclusieve Krismar paardenvrachtwagen is geschikt voor het vervoeren van drie tot acht paarden. De vrachtwagen beschikt over een standaard uitgebreid optie pakket. En daarnaast vanzelfsprekend zelf te configureren naar eigen inzicht.

Triple A Horsetrucks 
Krismar Horsetruck. New in stock, second hand.
Dreaming of a new horse truck? Contact us!

Designed for equestrian.
Engineered to be solid, useful and easy transportable.

Tackboxes

Bij Krismar bieden we 2 verschillende soorten aluminium tackboxen aan. Uitgerust met luchtbanden, 2 vaste / 2 zwenkwielen

Tackbox L Model

H  – 1000mm
W – 1330mm
D  – 660mm

€1600

Tackbox XL Model

H  – 1250mm
W – 1330mm
D  – 660mm

€1800

OPTIONS

Protective Case

€160

DREAMING OF A NEW HORSE TRUCK?

Vul de gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!